Poseerausvalmennus

Poseerausvalmennusta body, bikini, wellness ja artistic & acrobatic fitness -kilpailijoille sekä harrastajille. Valmentajana Marianne Kankaisto / MK-Posing. Paikka WFC (Hallituskatu 16 A, Tre).

Yksilötunti 60€ / 50min
Kimppatunti 40€ / hlö / 60min
Ryhmätunti 40€ / hlö / 75min
. 2 peräkkäistä ryhmätuntia yhteensä 70€ (Mariannen kisavalmennettavat 0€)
Salimaksu WFClle on 5€ (jollei ole voimassa olevaa salikorttia)
Onlinetunti 50€/45min


TULEVAT RYHMÄPOSEERAUSTUNNIT @WFC  Tampere


Syyskuu pe 29.9

-Klo 17-18.15 ”I-kävely”
Tunnilla kesitytään i-kävelyiden hiomiseen ja niissä lava-asenteen esille tuomiseen. Alkuun käymme myös neljännesosakäännöksiä läpi. Tunti soveltuu keskitasoisille ja edistyneille.

-Klo 18.30-19.45 ”Kilpailun kulku”
Harjoittelemme kilpailutilannetta (esikarsinta, alkukilpailu, finaali). Tällä tunnilla nivotaan kilpasuorituksen osa-alueet (neljännesosakäännökset, lavakävely, tervehdykset ja i-kävelyä) kokonaisuudeksi. Tunti soveltuu kaikentasoisille, mutta suositus on keskitasoisille ja edistyneille.

Lokakuu su 22.10

-Klo11.30-12.45 ”Poseerauksen perusteet & alkukilpailu”
Tämä tunti soveltuu kaikentasoisille. Hiomme alkutunnista lavakävelyn ja neljännesosakäännöksien perusteita. Lopputunnista siirrämme opittuja taitoja kilpasuorituksen omaiseksi esiintymiseksi käymällä läpi alkukilpailua tervehdyksineen, siirtymineen ja vertailuineen ”lavalla”.

-Klo 13-14.15 ”Esiintyminen & finaali”
Tämä tunti soveltuu keskitasoisille ja edistyneille. Tällä tunnilla fokus on esiintymisessä. Harjoittelemme lavaesiintymistä erityisesti finaalikierroksen kautta. Mietimme eleitä ja asemoitumista. Tavoite on oppia tuomaan itseään esille hyvässä valossa vertailuissa sekä i-kävelyssä.

Marraskuu alustavasti vk47

Ilmoittaudu: marianne.kankaisto(at)mymes.fi
Peruutus viimeistään 24h ennen. Mikäli peruutusilmoitusta ei ole tehty, peritään 20€ ryhmätunnista ja 50€ yksilötunnista.
Poseerausmaksu käteisellä tunnin yhteydessä.